2011. szeptember 17., szombat

Hatvani Hatvanas 60MTB

Idén újra elmentem erre a klassz kis túrára. Természetesen ismét bringával. Igaz volt ahol kicsit romlott a szinvonal legutóbbhoz képest, de olyan is volt ahol javult. Összességében még mindig nagyon kellemes a túra. A Somlyó hegyről lejönni még másodikra is elképesztő elmény volt. Brutális az a hegy. És brutális a tárcsafékem is a bringán. ;)
Mértem a Timex-szel is a távot, de sajnos az utolsó ponton sikerült leállítanom véletlenül a mérést, így egy 5km-es szakasz (amíg észre nem vettem) kimaradt a track-ből.

Timex adatok

2011. szeptember 11., vasárnap

12

Túlvagyok a 12. BEAC Maximon. Az előzetes időtervet a Börzsönyben sikerült tartani Nagymarosig (igaz, ehhez kellett a kiváló időjárás is... az ég végig felhős maradt), utánavisszavettem és hagytam elúszni az időket. Most kevés lettem volna tartani végig a tempót. A 3 órás révvel elig mentünk át páran. Egy bringás sráccal kerülgettük egymást egy darabig, majd egy futó ért utól. Ők a Kisrigóból már elindultak, mire odaértem, szóval egyedül fogyaszthattam el a finom levest (pontosabban a pontőrökkel, mert Ők is akkor kérték ki a sajátjukat). Mikor már szedelődzköttem, akkor érkezett meg az első 4-órás bringás.

Dobogókő jól ment, onnan Lajosforrásig a hosszú sárga szintén. Kicsit több, mint félúton 2 bringás ért be és együtt mentünk tovább. Ehhez nagyon fel kellett pörgetnem a tempót, őrült rohanás volt Lajosforrásig, de itt még ment. Csobánka után viszont már visszalassultam keményen. Az izmok beálltak, nem kívántam már a futást, ahogy Papp Gáborék sem. Egyes szakaszokon együtt mentünk, végül én értem be előbb 2:58-kor. 18:47 lett az összidő. Kemény menet volt ismét.