2011. október 29., szombat

Piros 85

Az idei Pirosra nagyon nem voltam felkészülve, de mindenképp menni akartam. Egy darabig még kérdés volt, hogy bevállaljam -e a 85-t vagy megelégszem a 65-tel is, de végül úgy döntöttem, hogy ha már megyek, akkor végig. Lassan de biztosan. Így is lett. Jóval visszafogottabban kezdtem, mint szoktam és ez később is így maradt. Hozzám képest alacsony pulzussal haladtam.
A Kopár csárdánál a leves jót tett, onnan kicsit jobban ment. Aztán Nagykovácsi után már teljesen rendben volt minden. Nem siettem, de élveztem a futást. A Fekete-fejnél sötétedett rám. A sötétben idén is kiválóan lehetett haladni a kihelyezett fényvisszaverők miatt. A végén a Budaörsi leereszkedés ment egy kicsit nehezebben mint szokott. Az összidőm idén 12:58 lett. A szervezés továbbra is példás! Köszönet érte!

Timex adatok

2011. október 27., csütörtök

Wellness a Bakonyban

Három kellemes napot töltöttünk el a Bakony szívében a Szarvaskút Hotelban. Az idő odakint nem volt jó, így sajnos az arborétum látogatás kimaradt, de így is klassz volt a pihenés.

Képek itt

2011. október 8., szombat

Less Nándor Emléktúra 48km

A tavalyi csapatból ismét én vittem le RitaB-t, IldiH-t és Gabikát is, Peti csatlakozott az odaútra még ötödiknek. Cserépfaluban 5 fok fogadott minket reggel. Most csak a 48km-t vállaltam be és mint kiderült nagyon jól tettem. Ez a 48km is elég fárasztó volt. A tempó mérsékelt volt, 6:30-t terveztem és az 1 perccel megfejelve össze is jött. Az idő csodálatos volt, az őszi Bükk nem kevésbé. Az ellátás (még így is, hogy ez már a tizenegyedik teljesítésem volt) újra levett a lábamról. Az idei újítás a futóknak kedvezett, izó, kóla és szeletelt gyümölcsök, csokik vártak a pontokon a már jól megszokott kenyereken és italokon kívűl. A nevezési díj ehhez képest még mindig nevetségesen alacsony. A célban elfogyasztottam a remek levest és pihiztem egy jó nagyot. Volt időm, Moiwa-t kellett megvárni 60-ról, visszafele Ő váltotta Ritát. Nem kicsi mákkal ismét kaptam egy aranyérmet, mert a felnőtt kategóriában még így is sikerült a legjobb időt jönnöm. Csodálkoztam is rajta. SC meg szentségelt, 10 perccel maradt le. Volt egy senior, aki viszont megelőzött. Szégyen gyalázat... mármint nekem. ;) Remélem jövőre majd sikerül jobban felkészülnöm.

Timex adatok