2011. augusztus 21., vasárnap

Pest Határán 70km

Pár nappal a túra előtt helyeztem kilátásba ezt a bringás kalandot. Úgy alakultak a dolgok, hogy végül el is tudtam menni rá. Ez jó, mert nem hogy bringás túrán, de még bringázni is nagyon régen voltam már. Ideje volt tekerni egy jót.

Peti jelentkezett még be az útra. A sors elképesztően furcsa fintora, hogy napra pontosan 2 éve voltunk a Nati emléktúrán (2009.08.21.) együtt utoljára teljesítménytúrán tekerni. Ráadásul akkor is 70km-es távot. Igaz, az a Pilisben volt, sokkal több szinttel, ez meg Pesten, sokkal kevesebbel. ;) De az most nem is volt baj, így is bőven elég volt ez nekem. A rajtba még ki is tekertünk, az 22,5km bemelegítés volt Békásmegyerig, aztán a célból (Soroksár) még hazatekertünk. Nekem így végül 101,5km lett a vége.

A túra nagyon tetszett, a rendezés példás volt, a pontok, a frissítés jó helyeken voltak. Nagyon tetszett a sok ismeretlen táj, a Megyeri hídon való átkelés, a Csokoládé-múzeum, a Merzse mocsár, a Ferihegyet megkerülő izzasztóan mély homokos ösvények, a Naplás tó környéke és az ismeretlen utcákon való bolyongás is. Kényelmes tempóban nyomtuk, ami nekem azért nem volt mindig az. A meleg pokoli volt. Le is égett a kezem rendesen. Illett volna vinni napkrémet, ha már idén nyáron így elmaradt a napozás eddig.

A részletekről meséljenek a képek:
https://picasaweb.google.com/113040653303715156163/PestHataran70km

És a Timex adatok.

1 megjegyzés:

esszté írta...

Ja, közben látom, hogy a távolságot a Summary fülön kell nézni.